torsdag 4 februari 2010

Vill ut!

Det är förstås omöjligt att säga om det handlar om dagar eller veckor nu. Men jag känner mig helt annorlunda. Igår kändes hela min kropp så annorlunda från innan att jag faktiskt blev lite stressad. Bebisens huvud är riktigt långt ner, alla rörelser där inne känns mycket mer, det känns som om hon försöker bryta sig ut från sidan av magen eller något. Det finns absolut inget bekvämt sätt att sitta eller ligga på längre, hur jag än gör så tar det i någonstans.

Antagligen blir jag extra stressad för att jag verkligen vill att hon i alla fall ska vänta till efter helgen. Och det gör hon ju säkert. Jag skulle inte alls bli förvånad om jag istället gick över tiden den här gången...

tisdag 2 februari 2010

Mobil

Jag har köpt en Iphone. Det trodde jag nog inte att jag skulle göra, men nu skaffade både jag och N abonnemang här och tyckte det var lika bra att passa på!
Överlyckliga kom vi hem för en vecka sedan med två splittrans nya Iphone 3Gs. Ns lycka är fortfarande total, min lycka varade i några minuter. Min fungerade nämligen inte.
Dagen efter åkte vi tillbaka till affären, jag tänkte väl att jag skulle få en ny telefon med en gång, jag hade ju faktiskt inte ens använt den. Men tji fick jag! Dom sade att dom måste skicka in den på service. Skulle det vara vilken annan mobil som helst så skulle jag fått en ny med en gång, men med Iphone gick det alltså inte. 2 veckor skulle jag få vänta.

Grrr.

Dom sade att dom skulle försöka skynda på dom och att det kanske kunde ta en vecka i stället. Imorgon har det gått en vecka, men jag har inga förhoppningar på att den kommer att vara klar.
Två saker ska hinnas med innan jag föder mitt andra barn. Jag ska gå på Ns spelning på lördag, och jag SKA ha min Iphone tillbaka...