måndag 10 november 2008

Ica är bra!

Igår kväll kom äntligen N efter en lång lång bilresa. Så skönt att ha hela våran lilla familj samlad! Och så fick han ju fira sin första farsdag litegrand också. Oskar hade gjort ett fint kuddfodral med en bild av Oskar och N och gjort ett tryck av hans fötter formade som ett hjärta. Och så fick han tårta förstås.

Idag har vi varit på Ica Maxi. Det är som en dröm att gå där inne. Oj vad mycket det finns att välja mellan. Massor av hyllor fyllda av bröd till exempel. På Mallorca får man välja mellan rostbröd eller baguetter. Det kanske är svårt för er att förstå att vi kan tycka det är roligt att gå och shoppa mat på Ica Maxi, men om ni skulle bott på Mallorca ett tag så skulle ni förstått!

Imorgon blir det en pappersarbets-dag. Skatteverket here we come! Åh vad skönt det är att vara i Sverige. Det spelar ingen roll om det regnar och blåser... inte just nu i alla fall.

Ska försöka sätta in nya bilder så snart som möjligt. Har inte riktigt kommit in i allt ännu, men nu är ju familjen som sagt samlad så vi får se om vi kommer in i någon slags rutin. Fast det har vi ju aldrig gjort förrut om jag tänker efter, så varför skulle vi göra det nu?!

Inga kommentarer: