lördag 21 november 2009

Nya hjul

Japp, nya hjul har vi fått, allihopa. Eller köpt rättare sagt.

O och bebisen i magen har fått en ny vagn, en syskonvagn. Jag har tittat på blocket ett bra tag då jag tänkt köpa en begagnad, och har hittat en del bra vagnar men det har inte blivit något köp av olika anledningar. För några dagar sedan var vi inne i stan och tittade i ett par affärer på vagnar, mest för att kunna se lite modeller innan vi bestämde oss. Då hittade vi en babytravel som det var rea på, på Babyproffsen. Så den blev det. En röd, jättefin. Vi köpte inte till någon liggdel, men hoppas att vi kan hitta det på blocket i stället. Det är ju ingen brådska direkt.

Jag och O har dessutom köpt en bil. Det blev ingen Volvo, som vi från början tittat på. Det kanske inte är bra att bli för svensk för snabbt... Det blev en Mercedes istället. En begagnad men i jättefint skick.
Jag är glad, men N är överlycklig. Då och då kommer han med en dålig förklaring om varför han måste gå ut, och så sätter han sig bakom ratten eller står och tittar på bilen, och ögonen glänser.

Nu får det vara färdig spenderat. Det känns som om vi inte gjort annat än att spendera pengar sedan vi kom till Sverige. Nu blir det nudlar och blodpudding resten av månaden (not).

1 kommentar:

Larubsson sa...

Kan du inte sätta in en bild på vagnen?

Veronica