lördag 20 december 2008

Äntligen på bättringsväg




Min sötnos har äntligen börjat bli bättre. På förmiddagen var han som en solstråle. Vi var ute och gick med vagnen trots det fruktansvärda blåsiga vädret och han sov så gott, precis som han alltid brukar göra i vagnen. På eftermiddagen blev det en hel del gråt men han tog igen leendena på kvällen igen.
Vi testade hoppgungan härom dagen, det står 4-5 månader på den och han är ju snart 4 månader. Men det gick inte, hålen för armarna var för långt upp, han var alltså inte lång nog. Tråkigt tycker jag, jag tror han skulle tycka om den. Så idag tog vi fram gåstolen. Det står 6 månader på den, men det spelar ju ingen roll om han inte kan gå med den ännu, tänkte han kunde tycka det var kul att sitta i den åtminstone. Och det gjorde han faktiskt. Han tröttnar ju fort såklart, men det var kul ett tag i alla fall.
Oskar börjar tappa sitt fina hår nu, han är lite så där härligt tunnhårig på vissa fläckar. Han har ju mycket hår kvar förstås, och det som är kvar är väldigt långt så han kan ju alltid kamma det över de kala fläckarna. Jag har alltid tyckt att combovers är lite roliga, Oskar kanske kan bli den yngsta med det? Än så länge är vi inte där men vem vet, det kanske kommer?!

1 kommentar:

CineMun cine online download sa...

me gusto tu blog,muy interesante
http://cinemun.blogspot.com/