lördag 18 juli 2009

Jakten på regnet

Ja, jakten på regnet fortsätter. Visst regnade det igår. 2 droppar ungefär, precis som idag. Vi väntar fortfarande!

Idag är det lördag. Det vet jag bara för att lördag betyder familjedag. Annars är alla dagar samma för mig.
Idag gick utflykten inte så långt, den gick till grannstaden Pollenca. Det är riktigt mysigt att gå runt där, så nära men en helt annan känsla.

Vi hittade en japansk restaurang och bestämde oss för att testa den för lunch. När vi fick menyn satt vi som stora frågetecken De enda japanska restaurangerna vi varit på innan har varit buffé liknande med ett band som gått runt, så att man plockat det man vill ha.
Det vi vet om japansk mat är att dom har mycket sushi, vilket vi inte tycker om, men att det även finns mycket annat. Vi förstod oss inte alls på alla konstiga namn på menyn.

Både jag och N kände på oss att det skulle bli en sådan där klassisk dag. Att vi skulle få in något konstigt som vi inte skulle kunna äta, men som N skulle gjort ändå för att inte vara oartig... Och sedan mått illa.
Jag ville egentligen gå därifrån men det kunde vi ju inte göra när vi redan satt oss ner och O dessutom redan fått sin mat uppvärmd.

Gissa om vi blev förvånade när maten var hur god som helst och vi var jättenöjda med restaurang besöket! Det kändes inte troligt att vi skulle ha ett sådant flyt, men det hade vi alltså. Dit ska vi definitivt gå igen!

Inga kommentarer: