onsdag 8 juli 2009

Packåsna


Idag var ännu en sådan där klassisk shopping dag. En sådan där dag då vi inte ens blir irriterade längre utan tänker "Ja det är klart att det är så här".

Vi stor handlade och köpte en massa saker. En massa tunga saker. Massor av vatten och drycker, rengöringsprodukter, sådant där som väger en hel del.
Jag tog O på armen, samtidigt som jag släpade på vagnen som var fullastad med vatten och blöjor. N tog resten av påsarna och gick så fort han kunde mot hissen. Ni förstår säkert redan vad som hände.

Hissen fungerade inte. Vi tittade bara på varandra, det var liksom ingen idé att säga något. Jag tog "bara" O och två väskor och började traska upp för trapporna till fjärde våningen, medans N fick ta ett par vändor med varorna. Skulle jag ta varorna skulle jag åtminstone få gå fyra gånger upp och ner, men N tog som vanligt mer än han egentligen orkar, och höll än en gång på att spy av utmattning när han var klar.

1 kommentar:

Linda sa...

Tack för grattis-hälsningen! :-)

Nä, tyvärr har jag INTE mått bra alls. Först trodde jag att jag mådde dåligt efter att jag hade nån influensa i våras och att det var sviterna efter den som gjorde att jag mådde som jag gjorde. Först i v 10 upptäckte jag att jag var gravid.

Har mått illa och är trött mest hela tiden. Men jag hoppas att det vänder snart och att energin hittar tillbaka. Har inte mått så här kass någon av mina tidigare graviditeter.