lördag 4 juli 2009

Sista gången!

Ja nu var det verkligen sista gången för denna sommaren som vi gick till stranden.
Det är helt enkelt inte värt det.

Idag åkte vi till en strand där vi inte varit förrut, ca 40 minuter bort. Jättefin strand med underbart vatten. Så dit kom vi, släpandes på alla förbannade saker igen. Jag tror folk skrattade åt oss (som vanligt) när vi kom dragandes på en fullastad vagn i djup sand, med tält och hela kittet som åkte upp. För att 20 minuter senare åter gå dragandes på en fullastad vagn, åt andra hållet, det vill säga hemåt.

På de här 20 minuterna hann vi alltså sätta upp ett tält för att få skugga för O eftersom det även idag var över 35 grader, krypa efter O med nappen i högsta hugg eftersom han inte stannade ens en sekund i tältet och istället försökte äta upp så mycket sand han bara kunde, och bada fyra gånger för att förgäves försöka skrubba bort den förbaskade sanden.
N svor åt tältet, jag svor åt sanden och O skrattade glatt och hade jättekul.

Som tur är så tycker O om poolen ännu mer än havet, eftersom där inte finns några läskiga vågor. Dessutom slipper han ha mig krypandes efter honom då det finns en stor härlig gräsmatta att krypa runt på.

Så från och med nu, om ni undrar var vi är, så är vi vid poolen! Aldrig stranden, alltid poolen!

2 kommentarer:

Linda sa...

Hihi, kan riktigt se era strand-besök framför mig! ;-) Här går det riktigt bra att åka till stranden. Lite jobbigt när hjulen på vagnen gräver ner sig i sanden så den knappt går att rubba, men för övrigt har det gått smidigt. William är nöjd om han får sitta precis vid kanten av sjön och plaska lite. Inget sandätande än så länge.

Fast nu dröjer det väl innan nästa gång vi åker och badar. Det typiska gråa och regniga sommarvädret har infunnit sig här nu. Lockar inte alls att åka till stranden. :-S

Jempajenny - tävling i bloggen just nu! sa...

*Skrattar*

Ibland lönar det sig liksom inte att "göra sig till". Enklaste lösningen är oftast den bästa. Jag upplever att Agnes är lika nöjd med sin minimala plaskpool som med sjön...