onsdag 2 september 2009

Hej då!

Imorgon åker jag och O till Sverige. Det ska bli underbart. Synd bara att N måste jobba, men så är det bara på den här dumma ön. Man måste jobba varje dag under hela sommar halvåret, inga lediga dagar här inte!

Det kommer bli en lång dag imorgon, det blir det ju för det mesta när man reser. På vägen tillbaka har vi fått tag på ett direktflyg som går tidigt på morgonen, och vi är framme på Mallorca redan klockan tio, alltså helt underbart. På vägen till Sverige där emot hade vi ingen tur. Det fanns ingen bra resa till Göteborg då vi ville resa, så det blev en resa till köpenhamn istället. Där i från får vi ta tåg, så det kommer ta ett bra tag innan vi är framme.

Fredag till söndag ska vi ha en stor släktträff. Vi ska till en 4H gård där vi hyrt någon slags vandrarhem, hela huset för oss. Vi kommer bli ca 50 personer, det ska verkligen bli jätteroligt! Kameran och filmkameran är nedpackade, så i början på nästa vecka blir det uppdatering. Innan det blir det nog inga fler inlägg.

Om ni har en jobbig dag imorgon så kan ni ju alltid tänka på mig. Springades mellan flyg och tåg med en tung ett-åring, en sulky, en resväska och två handbagage!

2 kommentarer:

Linda sa...

Önskar dig en trevlig resa och att det blir roligt på släktträffen! Men det låter som du skulle behövt lite hjälp att bära alla grejer. Ibland räcker det gott och väl med 1-åringen + skötväskan tycker jag! ;-)

Jempajenny sa...

Hoppas resan har gått bra och att ni får en trevlig vistelse i gamla Svedala...