onsdag 28 oktober 2009

Vi är familjen Svensson!

O är glad att vara i Sverige. Så glad att han inte vill missa något och därför knappt sover på dagarna... Två dagar har han hoppat över det helt. Jag vet inte hur han orkar.

Idag har jag fått nycklarna till vårt hus där vi ska bo. Vi ska bli så där härligt svenska. Bo i radhus, ha en son och snart en dotter, antagligen köpa volvo. Fika hela dagarna, bara dricka vin på helgen (okej inget vin för mig förstås), lägga oss klockan tio på vardagskvällarna... Aaahhh, familjen Svensson.
Lite överdriver jag förstås. Några riktiga Svensson kommer vi nog aldrig att bli. Vi får försöka ta det bästa från båda världar i stället.

Det som avslöjar vårt försök att likna Svensson familjen är väl framför allt att vi inte vet hur länge vi ska stanna. Ett halvår blir det i alla fall... Vi får se vad som händer... Vi tar det som det kommer, precis som vi alltid gör... Och det är underbart!

Just nu ska vi bara njuta!

2 kommentarer:

Caroline Jacobsson (fd Berntsson) sa...

Åh Anna, det låter som ni har det underbart och trivs med livet! Grattis till kommande lilltjejen! :) Läser alla inlägg fortfarande, skitkul!

Kram

Larubsson sa...

Njut på Svensson´s :).... ! Låter som ni stortrivs alla!