tisdag 3 februari 2009

Yes!

Jaaa, han tyckte om det. Idag var vi och simmade i en varmvattens bassäng, och inte på ett badhus denna gången utan ett lugnt och skönt ställe.
Det var varmt i luften, varmt i vattnet och bara en annan mamma med hennes barn. O var ganska skeptisk till att börja med. Efter 5 minuter eller så, började han gråta lite så jag tog upp honom med en gång. Efter en minut tog vi ner honom i bassängen igen och då började han slappna av mer och mer. Sedan älskade han det! Det var väl inte så att han skrattade direkt, men han är ju ganska svårflörtad. Det såg mer ut som om han var helt avslappnad, som om det var något han gjorde varje dag. Vi var i poolen i 45 minuter. Det kändes väldigt bra att veta att han tycker om att bada även i poolen, och dessutom var det skönt för mig och N också, att flyta runt i en varm bassäng.


Riktigt skönt ju!

2 kommentarer:

Linda sa...

Härligt att det gick bra att bada nu!

Haha, du skulle se William när vi är och badar. Han är helt GALEN! Skvätter, plaskar, stänker och skrattar mest hela tiden. Folk som är omkring honom har svårt att låta bli att le åt honom när han håller på sådär! ;-) Lite skillnad mot hans storebror som var mer försiktig när det gällde vatten då han var bebis (och som var LIVRÄDD för badhus när han var runt 2-3 år).

kram Linda

Sofia Mallorca sa...

Hej,

såg din blogg och att du också bodde på mallis. om du vill får du väldigt gärna höra av dej, vill lära känna fler svenskar =)
från sofia

sofia.om@hotmail.com