lördag 27 juni 2009

Massor av djur

Idag har vi haft en riktig semester dag. Utan att ha semester.
På morgonen var jag och O nere vid poolen och på eftermiddagen hade vi familjeutflykt. Först åkte vi till Cala Bona och åt god lunch och gick runt i hamnen. Och sedan åkte vi till Safari Park. Det är precis vad det låter som. En park med en massa safari djur.

Första delen får man åka runt i med bilen, då får man se lite större djur som noshörningar, antiloper, strutsar, giraffer och flodhästar. Och det roligaste av allt. Aporna. Flera av dom hoppar upp på bilen. I alla fall som man stannar bilen litegrand. Vilket man inte får, men gör ändå. Vi trodde inte att O skulle vara fullt så intresserad av djuren, åtminstone inte när vi satt inne i bilen. Men han tittade glatt på allihopa. Lite skeptisk till apan som tryckte sig mot fönstret och ville säga hej, dock. Han kunde inte bestämma sig om han skulle skratta eller vara rädd.

Andra delen får man promenera runt i. Där finns gätter och grisar man får klappa och lejon och tigrar i bur. Favoriterna var ändå lilla hästarna som slickade honom på fötterna. Oj, vad han skrattade!

Som vanligt tog vi inte med kameran.

3 kommentarer:

Lina sa...

later mysigt mer lite zafari! Jag kommer ihag nar vi var pa kolmarden djurpark nar jag var liten, nar jag fick syn pa babis gatterna sa fick resten av familjen ga runt sjalva for jag skulle sitta heeela dagen med en vit babis get i knat. myyysigt! Hur vet man om du svarar pa nat inlagg har??? Kraam

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Det vet man inte, det får man gå in och kolla ;-)

Jempajenny sa...

Så härligt det låter! Vi ska åka till Slottskogens minizoo imorgon och förhoppningsvis finns det lite getter att klappa där också.