tisdag 20 maj 2008

Tema miljö

På mallorca är det väldigt svårt att vara miljö medveten. Det är synd tycker jag. Allt slängs i sopporna här, källsortering vad är det? Man kan ju inte dricka vatten på kran här och på grund av det får man väldigt mycket plastflaskor, dom här slängs alltså även dom i vanliga conatinerna. Ja, för här har man inte sopptunnor eftersom det bara skulle räcka till ett hushåll i en dag ungefär. Här har vi alltså stora containrar som står på gatorna. Om jag tänker på hur mycket plast och papper och liknande jag slänger om dagen så ryser jag nästan. Men det finns ju inte mycket annat att göra.

Och så läste jag aftonbladet.se idag och där fanns en artikel som kanske var riktad till mig.

"BH:n som laddar batterier" löd rubriken. Handlade om en bh med ett magbälte av solceller som ska kunna generera så pass mycket energi att det räcker till att ladda en Ipod eller mobiltelefon. Detta ska alltså vara ett sätt att rädda planeten.
Jag undrar ju förstås varför just en bh? Men som sagt, här är det svårt att göra något för miljön, så jag får väl ta det jag får!

1 kommentar:

Anonym sa...

Suprsexig! Ha den på dig när du är nyförlöst och ammar på att känslan blir rätt. För då känner man sig lika hemsk som den där bh_grejen ser ut :-)! /coola S