torsdag 6 mars 2008

Storm och träställning...

Nu har det äntligen blivit lite bättre väder, ganska soligt, inte så blåsigt men fortfarande ganska kallt. Två dagar tidigare har det nämligen varit storm och jättekallt!


För tre dagar sedan åkte jag och N till palma (ja, vi bor ju på Mallorca) och handlade. N bestämde att han ville ha, istället för en parasoll, en sådan där ställning med tak på... fråga mig inte vad det heter. Så att man kan sitta i skuggan när det blir för varmt och sådär. Vi hittade en bra och ganska billig sådan, för billigt är ju alltid bra eller hur?!?


När vi kom hem var han i trädgården och bankade och slog i några timmar och sedan stod den där, fin och ståtlig. N var tvungen att gå och titta på den hela eftermiddagen och hela kvällen. Ibland var jag tvungen att gå med och titta på den från olika ställen i trädgården och berömma och säga hur fin och bra den var (och hur fin och bra han var också för den saken skull).


Nästa dag började det blåsa och det blåste mycket (!) i två dagar, den stackars träställningen blev snedare och snedare. Tills den till slut kollapsade i går kväll. Detta visades betyda att jag och B som för tillfället bor hos oss, fick stå där ute i kylan och blåsten och hålla ställningen uppe medans N skruvade ner hela ställningen igen! Så här såg den ut när den var på väg att kollapsa och N skrek på oss att komma ut och hjälpa till:



I dag blåser det alltså inte alls så mycket, men ställningen har inte kommit upp än. Vi ska vänta tills vi är säkra på att det inte kommer blåsa så mycket igen säger N... Vad som menas med det är bara att vänta och se. Men den var ju billig i alla fall!

1 kommentar:

Anonym sa...

vart köper man en sån där träställning med tak (den rangliga) har letat som en galning efter sådana.. =)

pernilla.svensson@hotmail.com