söndag 12 april 2009

En skön matta

Igår fick vi även köpt en gosig matta. Trots Ikea katastrofen fortsatte vi nämligen till en annan affär och hittade den. En skön matta som O kan öva att krypa på och som ändå passar bra in i vårt lilla vardagsrum.

Den ser ut att vara väldigt jobbig att hålla rent. Men det står att det ska vara lätt att göra rent, att den stöter bort vatten och att den är "mal-säker". Det där med inga äckliga mal-insekter lät ju hur bra som helst. Det räckte för mig, valet var gjort. Skulle det inte stått något om det skulle jag ju förstås inte ens tänkt på det, men ändå.

O har suttit på den hela dagen. Okej kanske inte hela dagen, men mycket i alla fall. Han har rullat från en sida till den andra gång på gång och övat på att krypa. Dessutom har han hållit på mycket med sin nuvarande favoritsysselsättning; plockat ur alla leksaker ur sin lära-gå vagn. Det är väldigt roligt och spännande!



Idag var det dags att vara barnvakt igen. Men i motsatt till förra gången så gick det hur lätt som helst. L och O var jättegulliga mot varandra hela tiden, och det var inget gnäll alls. Tricket är nog att ändra aktivitet var femte minut, annars tröttnar någon av dom. Fast största tricket är nog att låta dom båda sova innan så att dom är pigga, och det var dom idag och därför gick det väldigt lätt. Nästa gång, och alla gånger framöver blir det kvällstid. Det kan bli några riktigt intressanta blogginlägg efter dom kvällarna!

2 kommentarer:

Larubsson sa...

Hej, Vilken fin bild!O är så söt!
En lära-gåvagn är det något du rekommenderar? Tack för din senaste kommentar! Hoppas också att det inte är det han har

Veronica

Jempajenny sa...

Känner igen det där med att plocka ur alla leksaker ut gå-vagnen. Tyvärr är de inte lika duktiga på att lägga tillbaka dem igen.

Gosig matta!