lördag 18 april 2009

Oskar Långstrump

Jag skulle ljuga om jag sade att O sover bra. Vissa nätter går det fortfarande riktigt bra, men vissa nätter, som i natt, vaknar han och är ledsen och kan inte somna om. Jag visste väl att tänderna skulle ställa till det när vi äntligen hade fått bra sömnmönster.
I natt var jag så trött och jag gjorde allt man inte "ska" göra. Matade honom, lade han bredvid mig osv. Det tog långt över en timma.
Dagarna går inte heller lika lätt att lägga honom. Det är inte jättesvårt, men inte lika lätt som det var ett par veckor.
Idag, efter att ha gett honom mat vid 12 snåret, lade jag honom i hans säng medans jag röjde upp i köket. Jag trodde inte att han skulle somna för han vände och vred sig, drog sig upp, kröp runt (så gott han kan). Men till slut var det tyst. Han hade dragit av sig strumporna och lyckats somna med fötterna på kudden. Precis som Pippi!




Idag är det riktigt skönt väder, och eftersom vi inte blivit bortskämda med solen det sista ska jag passa på att sitta lite på balkongen tills O vaknar. Sedan hoppas jag på att solen stannar så vi kan vara ute och leka lite.

3 kommentarer:

Fyra nyanser av rosa sa...

Han är så söööööööööööööt! Ha en trevlig lördag! /Tia

♥∞♥ Jempajenny ♥∞♥ sa...

Gullebarn!

Linda sa...

Sötnosen!! Han är så gullig er lille kille.

Hihi, William sover också som Pippi ibland. :-) Ser för sött ut!

kram Linda